Római karnevál

Time: 05/13/2021 7:00 PM
Színpadi játék

Jutalomjáték a hatvanadik évadját kezdő erdélyi színészlegendának, Farkas Ibolyának, valamint tisztelet Lánczy Margitnak, a Nemzeti Színház egykori művészének emléke előtt – nem felejtve a kommunizmus bűneit, koncepciós pereit, a tönkretett életeket.

Hubay Miklós történetének a hőse Margit, az egykor ünnepelt színésznő, aki páholynyitogatóként dolgozik, s éhhalálra készül, mert kilátástalannak érzi a napjait. Ekkor azonban váratlan helyzet adódik, érkezik a híres író, akinek a darabját játszania kellene a színháznak – de nem tervezték a színre vitelét, s most az igazgatónak legalább egy próbát kellene tartania számára. Minden színész foglalt, s Margit tűnik az egyetlen megoldásnak...

A Soproni Petőfi Színház, a Zentai Magyar Kamaraszínház és a marosvásárhelyi Spectrum Színház koprodukciója

 

Tiszelt bérlettel illetve jeggyel rendelkező nézőink!

Az elmaradt előadásokat a következő képpen tudják megtekinteni:

https://www.soproniszinhaz.hu/ honlap Havi műsor május, június illetve szeptemberi menü pontjaiban az elmaradt előadások pótlásának időpontjai közül válasszák ki az Önök számára alkalmas időpontot. Ezután regisztráljanak az 517 517 és az 517 518-as telefonszámon, e-mailben, vagy személyesen a jegyirodában erre az időpontra. A helyek kiosztása a regisztráció beérkezésének sorrendjében történik, megértésüket kérjük, hogy a helyzetre tekintettel nem tudjuk garantálni, hogy az eredeti bérletes helyüket foglalhatják el. 

Az előadások a kormányrendelet értelmében kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók.

A következő előadásokat pótoljuk:

          - A padlás

          - Stabat Mater

          - Mirandolina

          - Római karnevál

          - Bál a Savoyban helyett Cigányprímás

          - Peer Gynt

Plusz ajándék előadás: 

          - A zuhanás második pillanata

          - Silentio transeo - pódium est - Regisztrációs jegy 100,- Ft

          - Farinelli - A St. Pölteni Europaballett és a Soproni Petőfi Színház koprodukciója - barokk balett

             Regisztrációs jegy 100,- Ft Barlangszínház 2021. június 26. 20.00 óra 

További kedvezmény: 

Plusz előadásként a Soproni Petőfi Színház 2020/21-es évadára bérletet váltott nézők a fertőrákosi barlangszínházban a Bánk bán című opera, vagy a Robben Ford és Bill Evans, netán a Stanley Clarke és David Friedman koncert, illetve az Egy csók és más semmi operett valamelyikére 50%-os kedvezménnyel vásárolhatnak bérletenként egy darab jegyet.