A Vidék Minősége Védjegy

"Több mint érték... mert az Alpokalja-Fertő táj területi védjegy minősített vállalkozói garantálják, hogy a legjobb minőségű vidéki termék kerüljön az Ön asztalára, otthonába, valamint a legkiválóbb szolgáltatásban lehessen része!


A Vidék Minősége Alpokalja-Fertő táj védjegyet csak azok a térségi termelők, kézművesek és turisztikai szolgáltatók nyerhetik el, akik élen járnak a környezettudatosság terén, kiváló minőséget kínálnak, betartják az esélyegyenlőségi elveket, társadalmi és szociális felelősségvállalásukkal segítik az Alpokalja-Fertő táj településeinek, termelőinek fejlődését.A védjegy hálózat tagjai közös összefogással és nagy odaadással kínálják a helyben előállított, igazi értéket képviselő, minőségi termékeiket a térségben élő lakosság, illetve az ide látogató turisták számára. Az összefogás révén a helyi termékek már több étterem kínálatában is megjelennek, igazi kulináris élményt kínálva a betérőknek.

Hiszünk abban, hogy a Vidék Minőséget ad nektek!

A minősített tagok listája itt található, 4 különböző témát érintve: http://www.alpokalja-fertotaj.hu/terseg_vedjegye/minositett_tagok.html

Galéria